Φθινόπωρο, η εποχή του τρύγου και το νηπιαγωγείο μας επισκέφθηκε το κτήμα Αποστολίδη στο Διάλεκτο.
Εκεί τα παιδιά είδαν και έμαθαν όλη τη διαδικασία παραγωγής κρασιού από τα σταφύλια και περιηγήθηκαν στους χώρους όπου συντηρείται και αποθηκεύεται το κρασί.
Έμαθαν για τα διάφορα είδη κρασιού που υπάρχουν αλλά και πως αυτό καταλήγει μέσα στα μπουκάλια τα οποία βρίσκουμε στην αγορά και ετσι μπορούμε να να τα γευτούμε.
Τα παιδιά έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για όλη τη διαδικασία, η οποία τους προξένησε διάφορες απορίες, αλλά έδειξαν και ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι με τη μυρωδιά του κρασιού στους χώρους του κτήματος!