25410 81130 / Ξάνθη / Επικοινωνία
Συμμετοχή του Λυκείου στο μαθητικό συνέδριο “100+1 ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗΣ” στην Κωνσταντινούπολη
Η Αφίσα του συνεδρίου

Συμμετοχή του Λυκείου στο μαθητικό συνέδριο “100+1 ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗΣ” στην Κωνσταντινούπολη

100+1 ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗΣ. ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ, ΖΩΓΡΑΦΕΙΟ ΛΥΚΕΙΟ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ 15-18 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012.

Κωνσταντινούπολη - Λύκειο, Συνέδριο 15-18 Μαρτίου2012
Η Αφίσα του συνεδρίου

Η συμμετοχή σε συνέδρια αποτελεί ένα από τους βασικούς στόχους στο ΑΞΙΟΝ.
Μαθητές και εκπαιδευτικοί, με τη συμμετοχή τους σε συνέδρια, καλλιεργούνται στην άμιλλα και παροτρύνονται στη προώθηση καινοτόμων ιδεών και πρωτοβουλιών.
Η πρόσκληση και η συμμετοχή σε ένα συνέδριο δεν είναι μόνο τιμή για ένα σχολείο, είναι και πρόκληση. Όταν όμως ένα συνέδριο είναι αφιερωμένο στον Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη, οργανώνεται από ένα ιστορικό σχολείο όπως το Ζωγράφειο Λύκειο της Κωνσταντινούπολης και τελεί υπο την αιγίδα του Οικουμενικού πατριάρχη, τότε η
βαρύτητά του αυξάνει.
Το σχολείο, εκτός των άλλων, είναι και πηγή ιδεών από μέρους των μαθητών και ευκαιρία προώθησης των ιδεών αυτών από τη πλευρά των δασκάλων.
Στα τρία μόλις χρόνια από τα εγκαίνια των σχολείων μας, οι μαθητές μας συμμετείχαν σε δύο εγχώρια συνέδρια και δύο διεθνή, αυτό είναι το τρίτο.
Με τις επαφές που έχουν οι μαθητές μας στα συνέδρια, ενημερώνονται, προβάλουν τις απόψεις και τις ιδέες τους, συναγωνίζονται και με άλλους μαθητές και δημιουργούν
πρότυπα.
Στο μέλλον σχεδιάζουμε τη διενέργεια συνεδρίων και στους χώρους μας με θέματα οικονομικά, οικολογικά, πολιτιστικά, ιστορικά κλπ.
Διαβάστε εδώ σε μορφή pdf το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδρομής.

Κλείσιμο Μενού